follow Catalog firme » Servicii firme » Servicii curatenie » Curatenie generala » Firme intretinere curatenie » Intretinere curatenie timis
  home     Firme intretinere curatenie   Intretinere curatenie timis

Intretinere curatenie

curatenie de intretinere (TIMIS)
DANISTIR & MANU.SRL este o firma specializata in prestarea de servicii complete de curatenie, o companie deschisa spre colaborare care..
0730 *** ***Click aici!
curatenie de intretinere zilnica,curatenie de intretinere (TIMIS)
Prestam servicii de curatenie profesionala pentru persoane juridice si fizice, curatenie generala, dupa constructor, de intretinere, spalare geamuri si vitrine, spalare..
0726 *** ***Click aici!
curatenie intretinere periodica,curatenie intretinere zilnica (TIMIS)
Curatenie profesionala de intretinere periodica, serviciu se efectueaza periodic, la intervalele de timp cerute de catre client. personalul nostru va efectua..
0256 *** ***Click aici!
curatenie de intretinere (TIMIS)
KLINEKO LINE a fost infiintata in anul 2009 pentru a promova conceptul de curatenie ECOLOGICA. Pentru aceasta am incheiat parteneriate cu..
0722 *** ***Click aici!
curatenie de intretinere (TIMIS)
Oxyconfort este firma pe care am infiintat-o avand convingerea ca vom reusi implementarea unui nou standard al calitatii serviciilor de curatenie..
0356 *** ***Click aici!
curatenie intretinere timisoara (TIMIS)
Prestam servicii profesionale de curatenie: dupa constructor, generala, de intretinere atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice. inamicul murdariei, cactus..
0256 *** ***Click aici!
curatenie de intretinere timisoara (TIMIS)
Oferim servicii de curatenie profesionale si prompte la preturi avantajoase in functie de suprafata sediului, forta de munca necesara, consumabilele..
0741 *** ***Click aici!